Slotenservice in Vlaanderen

Indien u een slotenmaker zoekt dan is het handig dat deze zicht niet te ver van uw locatie vandaan bevindt. Voornamelijk als het een spoedgeval betreft is het prettig dat de slotenmaker zo snel mogelijk bij u op de stoep staat. Indien u voor een dichte deur staat of uw sleutel kwijt bent dan is dat al vervelend genoeg. Het netwerk van slotenmakers van Diskus staat in heel Vlaanderen voor u klaar en dat is niet alleen een prettige wetenschap, het is ook nog eens erg praktisch!

De werkzaamheden van een slotenmaker

Een slotenmaker opent niet alleen sloten en hang- en sluitwerk, maar is veel breder inzetbaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de beveiliging van uw woning. Een slotenmaker adviseert u over de zwakke plekken van uw onderkomen en installeert alarmsystemen en camerabeveiliging. Op die manier bent u ervan verzekerd dat uw onderkomen beter beveiligd is en ongenodigde gasten minder kans hebben om ongemerkt bij u binnen te komen.

Indien u te maken heeft met inbraak dan schakelt u de politie en een slotenmaker in om uw woning zo snel mogelijk weer af te sluiten. De eventuele inbraakschade wordt door de slotenmaker weggewerkt en er komt zo snel mogelijk een goed slot op de deur.

Wat valt er onder slotenservice?

De meeste slotenmakers in Vlaanderen hanteren het begrip slotenservice. Hier wordt vaak mee aangeduid dat een slotenmaker ongeacht het tijdstip op korte termijn bij u ter plaatse is om uw slot voor u te openen. Vandaar dat het begrip slotenservice vaak wordt gebruikt in combinatie met 24/7 of 24 uur slotenservice.

Diskus

De beveiligingsspecialisten en slotenmakers van Diskus zijn snel bij u ter plaatse in heel Vlaanderen om uw slot voor u te openen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen die zijn voorzien van de bekende veiligheidskeurmerken. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding goed in balans.